MHz Mediaproduktioner startade 2010, efter att jag byggt hemsidor på experimentbasis för att lära mig mer om tekniken i några år och hade börjat få lite förfrågningar om att bygga sidor åt bekantas företag.

Jag hade även några år tidigare börjat att fotografera och leka med video och även där började jag få förfrågningar, så jag kände att det var dags att registrera ett företag för att enkelt kunna tillgodose företag och föreningars förfrågningar.

I början var det klassiska HTML-sidor som gällde inom webdesignen, men idag är i princip alla sidor på nätet PHP-baserade och med krav på mobilanpassning, så idag bygger jag alla sidor med WordPress som grund, där jag anpassar utseende och innehåll efter kundens önskemål.

Jag har även arbetat med Photoshop, Illustrator och Premiere sedan tidigt 2000-tal, vilket gör att jag kan erbjuda trycksaker, design av bildekor och även montering av denna via min anställning som bilvårdare på Dahlbergs Bilservice. Be om offert via e-post.

Då jag som sagt även har en heltidsanställning, så driver jag företaget främst på helger och övrig ledig tid. Jag kommunicerar därför helst via e-post, det är även bäst pga att det är lätt att gå tillbaka och läsa igenom vad vi kommit överens om i efterhand.

Alla kontaktuppgifter hittar du HÄR.